Czas lokalny

Czas

Koszt

darmowe

Zakochaj się w projektach społecznych

Zakochaj się w projektach społecznych!
– pierwsze, międzysektorowe, szybkie randki na Śląsku, w Pałacu Inspiracji!

To wydarzenie sieciujące, którego celem jest osobiste nawiązanie relacji z nowymi partnerami międzysektorowymi, poznanie ich celów, marzeń i potrzeb. Liczymy, że dzięki dobrze zorganizowanym spotkaniom i licznym wymianom doświadczeń, w atmosferze dobrej zabawy, powstanie przestrzeń do współpracy, kreacji i wzajemnej inspiracji, do której serdecznie Cię zapraszamy!

Kogo u nas spotkasz?
Wydarzenie skierowane jest do przedstawicieli trzech sektorów z Siemianowic Śląskich i okolic: biznesu, organizacji pozarządowych i administracji samorządowej z Siemianowic Śląskich i okolic.

O co chodzi w “randkach międzysektorowych”?
– Poznanie nowych partnerów – odważ się nawiązać międzysektorowe znajomości i poznaj nowe możliwości!
– Nawiązanie współpracy – wydarzenie zaprojektowaliśmy w sposób umożliwiający liczne rozmowy podczas jednego spotkania
– Konkretne rozmowy – materiały wspierające przyczynią się do skonkretyzowania rozmów między Tobą a Twoim partnerem
– Nowe pomysły na rozwój Twojej organizacji – dzięki rozmowom z osobami o różnych perspektywach liczymy że wrócisz z wieloma inspiracjami!

Czym chcemy Cię zaskoczyć?
Zaskakującą i nowoczesną konwencją spotkania. Dodatkowo przygotowujemy szczególny, uroczysty poczęstunek, a spotkaniu będzie towarzyszyła współczesna muzyka francuska – prowadzenie DJ Noti – Stéphane Jolivet, Dyrektor Alliance Française Katowice.

———————-
„Zakochaj się…” jest częścią projektu Akademia Liderów Społecznych, który jest zadaniem publiczne współfinansowanym ze środków programu Fundusz Inicjatyw Obywatelskich i realizowanym przez Fundacja Stajnia.

Instytut Socjologii Wydziału Nauk Społecznych Uniwersytetu Śląskiego objął patronatem to spotkanie.
Współorganizatorami są: Pałac Inspiracji, Fundacja Stajnia, Stowarzyszenie Alliance Française Katowice.

Patronat medialny: Wachtyrz.eu
Wsparcie: Cukiernia Artystyczna Ania (tortyweselne.pl)

UWAGA: Wydarzenie jest bezpłatne jednak rejestracja jest obowiązkowa ze względu na BARDZO ograniczoną liczbę miejsc.
Rejestracja: https://829903-6.evenea.pl/?fbclid=IwAR2nVpptuS92s9qUUfDvph2p1z2yqsTPV3Xb2xKTBxCf3oDmyPNYjdzyJxc