Organizator

Koszt

Bezpłatny

Pałacowy Pokaz Mody

Szyk, klasa i elegancja na czerwonym dywanie!

Dla kogo?
Wydarzenie  jest skierowane przede wszystkim do Siemianowiczanek będących w trudnej sytuacji życiowej.

W jakim celu?
Głównym założeniem wydarzenia jest włączenie siemianowickich kobiet w życie swojego miasta oraz umożliwienie im wymianę myśli, emocji oraz ubrań. Uczestniczki wydarzenia będą mogły skorzystać z możliwości wyboru ubrań, które potem będą mogły zabrać ze sobą do domów, a także dokonać drobnej metamorfozy dzięki makijażystkom z firmy Oriflame oraz uczennicom fryzjerstwa z Branżowej Szkoły I-go stopnia nr 2 im. św. Jana Pawła II w ZSOiZ w Siemianowicach Śląskich

Co się będzie działo?
START

16:15-17:00
KONKURS: Pałacowy Wyścig Mody

17:00-17:30
METAMORFOZA: makijaż + fryzura

17:30-17:45
POKAZ MODY: Wyłonienie zwyciężczyń konkursu oraz zaprezentowanie przez uczestniczki wybranych strojów na czerwonym dywanie

17:45-18:00
POCZĘSTUNEK

ZAKOŃCZENIE

Projekt współfinansowany ze Środków Unii Europejskiej w ramach Europejskiego Funduszu Społecznego – Razem zmieniamy Śląskie.