Czas lokalny

Koszt

Bezpłatny

Pałacowe Historie

Serdecznie zapraszamy na wydarzenie pt. „Pałacowe historie”, które odbędzie się 5 września 2019 roku o godzinie 17:00 w SCK Willa Fitznera. W trakcie wydarzenia będzie można podzielić się własnymi, indywidualnymi historiami na temat Pałacu Donnersmarcków z innymi gośćmi oraz poznać ich historie. Opowieści zostaną utrwalone w formie obrazów i będą stanowić pamiątkę historyczną dla nowych pokoleń. W trakcie wydarzenia przewidziana będzie również profesjonalna sesja zdjęciowa. Zachęcamy do wzięcia ze sobą rzeczy, która najbardziej jest związana z opowieścią i stanowi jej symbol. Efektem końcowym wydarzenia będzie wernisaż prezentujący zdjęcia i opowieści głównych bohaterów unikatowych „Pałacowych historii”.

Oferujemy miłą atmosferę oraz słodki poczęstunek przy kawie/herbacie. Uczestnictwo w wydarzeniu jest dobrowolne i bezpłatne.

Zapisy na wydarzenie należy zgłaszać przez Messenger, mailowo na adres: ale.gorska@gmail.com oraz telefonicznie pod numerem 514 347 098.

*Akcja społeczna organizowana jest przez uczestników Akademii Liderów Społecznych – projektu, który jest zadaniem publicznym, współfinansowanym ze środków programu Funduszu Inicjatyw Obywatelskich na lata 2014 – 2020.