Organizator

Koszt

bezpłatne

#FamilijnySzpil

? ZAPRASZAMY NA #FamilijnySzpil!

Czy macie ochotę na międzypokoleniową grę miejską w ruchu i z niespodziankami? Jeżeli tak, zapisujcie się już dziś!

9 czerwca 2019 r. na terenie miasta Siemianowice Śląskie odbędzie wyjątkowa, bo współtworzona przez mieszkańców i liderów naszego programu Akademia Liderów Społecznych, gra miejska #FamilijnySzpil.

W międzypokoleniowych drużynach składających się z 2 do 5 osób, uczestnicy będę mieli do pokonania 12 stacji tematycznych podzielonych na trzy strefy: wiedzową, artystyczną i sportową. Podczas specjalnie przygotowanej trasy czeka Was wiele niespodzianek i zapewne odkryć dotąd nieznanych miejsc w mieście. Mamy nadzieję, że to będzie dla nas wszystkich energetyczny czas!

Serdecznie zapraszamy‼️

Zapisy:
? familijnyszpil@gmail.com
☎️ Bartosz Dudzik 660 001 941

➡️ Projekt dofinansowany ze środków Siemianowickiego Centrum Kultury w ramach programu Współ/kultura 2019, realizowany w ramach projektu Akademia Liderów Społecznych, która jest zadaniem publicznym współfinansowanym ze środków programu Funduszu Inicjatyw Obywatelskich na lata 2014-2020.