Aneta Kobylewska

Kobieta, żona Pawła, mama Róży i Kaliny, córka, siostra.

Wartości, którymi kieruje się w życiu to: Relacje, Odpowiedzialność, Rozwój oraz Siostrzeństwo. Za swoją misje życiowa uważa budowanie relacji i wspieranie innych w poznawaniu samych siebie, rozwoju oraz zmianie.

Mgr Filozofii na Wydziale Nauk Społecznych Uniwersytetu Śląskiego. Z wykształcenia również pedagożka Przedszkolna i Wczesnoszkolna. Absolwentka Śląskiej Akademii Liderek. Certyfikowana trenerka Szkoły Trenerów Meritum (poziom 5 EQF). Absolwentka Szkoły Coachingu HPR Group: Select Your Way realizującą autorski program ACSTH (Approved Coach Specific Training Hours) akredytowany przez ICF (International Coach Federation). Jako life coach prowadzi indywidualne procesy coachingowe: Rozpocznij swoją wewnętrzną Podróż!

Współzałożycielka Fundacji Stajnia. W Stajni zajmuje się przede wszystkim coachingiem, warsztatami rozwojowymi oraz projektami społecznymi(liderka projektu Akademia Liderów Społecznych). Animatorka spotkań grupy wolontariackiej “Przyjaciółki Pałacu”.

Autorka bloga: kobiecykod