Pierwsze seminarium on-line w ramach Co-design your place

W ostatnią sobotę zorganizowaliśmy pierwsze seminarium współprojektowane w ramach naszego międzynarodowego projeku Co-design your place! Grupa uczestników z Polski, Danii i Wielkiej Brytanii uczestniczyła w spotkaniu zorganizowanym on-line. Spotkaliśmy się, żeby porozmawiać o niepewności i ciągłych zmian, które aktualnie dotykają nas wszystkich.
W pierwszej części wysłuchaliśmy wykładu naszego wyjątkowego gościa z Norwegii, a w drugiej odbyły się ciekawe warsztaty zorganizowane i prowadzone przez @Martynę Bielak, Agata Magdalena Nowak,Katarzyna Drożdżal i Pawła Nowaka.
W ciągu trzech wyjątkowych godzin rozmawialiśmy o tym:
➡️ co możemy zrobić dla naszych lokalnych społeczności w globalnym kontekście pandemii?
➡️ jak możemy samodzielnie zarządzać paniką COVID?
➡️ jakiego rodzaju narzędzi do projektowania możemy użyć w tej sytuacji?
➡️ jak możemy ulepszyć rozwiązania, które stworzyliśmy w listopadzie podczas sesji projektowej w Polsce?
Dziękujemy wszystkim osobom zaangażowanym w tę inicjatywę!
Więcej o projekcie: www.codesignyourplace.eu

Liderem projektu Co-design your place jest Fundacja Stajnia. Projekt jest realizowany we współpracy z UAL: University of the Arts London oraz Student & Innovation House z Kopenhagi dzięki programowi Erasmus+, Akcja 2: Partnerstwa strategiczne. Współpraca na rzecz innowacji i wymiany dobrych praktyk w sektorze młodzieży wdrażana dzięki

Fundacja Rozwoju Systemu Edukacji

.