Wsparcie psychologiczne w dobie Covid-19

Drodzy Siemianowiczanie‼️
W tym trudnym czasie, kiedy wielu z nas zostaje w domach bez pracy i pewności jutra, postanowiliśmy uruchomić dla Was ‼️WSPARCIE TELEFONICZNE‼️
Dlatego, jeżeli:
🔵 Zostaliście bez pracy,
🔵 Nie wiecie jak sobie z tą sytuacją poradzić,
🔵 Potrzebujecie wsparcia lub rozmowy,
JESTEŚMY DLA WAS‼️
Pod fundacyjnym telefonem: ☎️ 797 418 922 dyżurować będzie nasza psycholog 💁‍♀️, a w sytuacjach wymagających konsultacji związanej z pracą możliwe będzie także wsparcie doradcy zawodowego 👨‍💼. Zapraszamy do kontaktu od poniedziałku do piątku w godzinach 10.00-15.00 ⏰.

Wsparcie realizowane jest w ramach projektu pt.: „Ogród Możliwości – szansą na aktywizację społeczną i zawodową mieszkańców Siemianowic Śląskich” współfinansowanego ze środków Unii Europejskiej w ramach Europejskiego Funduszu Społecznego oraz Inspiration Point S.A. – właściciela Kompleksu Pałacowo-Parkowego w Siemianowicach Śląskich (Pałac Inspiracji) i Fundacji Stajnia

Obraz może zawierać: tekst „STAJNIA MIESZKASZ w SIEMIANOWICACH ŚLĄSKICH, JESTEŚ BEZ PRACY I POTRZEBUJESZ WSPARCIA? TELEFON: 797 418 922 Zapraszamy do kontaktu z naszą psycholog od poniedziałku, do piątku w godzinach 9.00-15.00 Fundusze Europejskie www. www.fundacjastajnia.p Rzeczpospolita Polska Śląskie.”
  • AUTHOR
    Anna Bielak-Dworska
  • CATEGORIES
    Covid-19