Plany na 2020? A i owszem.

馃棑2020 to b臋dzie intensywny rok obfituj膮cy w wielo艣膰 interesuj膮cych wydarze艅, do kt贸rych obserwacji i komentowania serdecznie Was zapraszamy.

W ramach naszych聽3锔忊儯聽g艂贸wnych projekt贸w:
鉃★笍聽Ogrody Mo偶liwo艣ci, gdzie wspieramy osoby bezrobotne w powrocie na rynek pracy oraz w艂膮czamy lokaln膮 spo艂eczno艣膰 w rewitalizacj臋 Kompleksu Pa艂acowo-Parkowego w Siemianowich 艢l膮skich
鉃★笍Co-design your place, dzi臋ki kt贸remu uczymy si臋 metodologii service design i budujemy model w艂膮czania m艂odzie偶y w procesy rewitalizacyjne na podstawie do艣wiadcze艅 zebranych w Siemianowicach, Londynie i Kopenhadze
鉃★笍聽Human Smart City, kt贸ry daje nam mo偶liwo艣膰 uczynienia naszego miasta bardziej zr贸wnowa偶onym

planujemy zr贸偶nicowane warsztaty, spotkania, konferencje oraz prace obejmuj膮ce przygotowanie publikacji. Innymi s艂owy b臋dzie wiele okazji do wsp贸lnych spotka艅 i dyskusji!

R贸wnolegle trzymamy mocno kciuki za zaprzyja藕nione Stowarzyszenie Przyjaci贸艂 Pa艂acu w Siemianowicach 艢l膮skich, kt贸re z艂o偶y艂o fenomenalny projekt馃憦馃徎聽wspieraj膮cy upami臋tnienie historii Pa艂acu w Siemianowicach (Pa艂ac Inspiracji) widzianej oczami mieszka艅c贸w miasta pt.:聽鉃★笍HI.STORY.

Prosimy, trzymajcie kciuki聽馃馃徎聽za to jak偶e wa偶ne i potrzebne dzia艂anie!

馃敎聽A co wkr贸tce?

Aktualnie przygotowujemy si臋 do walentynkowych 鈥瀝andek mentoringowych, czyli flirtu z doros艂o艣ci膮鈥, do kt贸rych zapraszamy uczni贸w z siemianowickich szk贸艂聽Zesp贸艂 Szk贸艂 Cogito聽i聽ZSTiO Meritum. W spotkaniu we藕mie udzia艂 m艂odzie偶 oraz do艣wiadczeni mentorzy z bran偶: gastronomicznej, hotelowej, eventowej, a tak偶e psycholodzy i specjali艣ci w zakresie rozwoju kariery.

馃敎Wi臋cej informacji na profilu Stajni.

Polecamy si臋 Waszej uwadze i pozosta艅my w kontakcie.

Wszystkiego dobrego w nowym roku, a nasze 偶yczenie na 2020 to:
wsp贸艂tworzymy miejsca, w kt贸rych chcemy 呕Y膯!

鈥-
Nasze dzia艂ania realizujemy dzi臋ki wsp贸艂pracy z聽Erasmus+聽i聽Fundacja Rozwoju Systemu Edukacji, Europejski Fundusz Spo艂eczny –聽Razem zmieniamy 艢l膮skie,聽Ministerstwo Rozwoju, Urz膮d Miasta Siemianowice 艢l膮skie聽Siemianowice Dobre Bo 艢l膮skie.