PAŁACOWY POKAZ MODY

W środowe popołudnie 18 września uczestniczki projektu OGRÓD MOŻLIWOŚCI przeszły same siebie przechodząc od kreacji do organizacji przepięknej inicjatywy PAŁACOWEGO POKAZU MODY.

Szanowne Panie, wielki ukłon w Waszą stronę!

Głównym założeniem wydarzenia było zaproszenie siemianowickich kobiet będących w trudnej sytuacji życiowej do włączenia się w życie swojego miasta, umożliwiając im tym samym wymianę myśli, emocji oraz… ubrań, które po wydarzeniu mogły zabrać ze sobą do domów
W rezultacie w przeważającej części pojawiły się nasze kochane seniorki, które zdecydowanie zawładnęły czerwonym dywanem ❤️ Podczas wydarzenia uczestniczki miały okazję wziąć udział w konkursie: pałacowym wyścigu mody, w którym to każda z pań miała za zadanie dobrać odpowiednią kreację do wylosowanej wcześniej pory roku. Następnie w blasku fleszy i wybranym przez siebie stroju w modelowym wydaniu mogły przejść się po czerwonym dywanie
Wszystkim damom raz jeszcze serdecznie gratulujemy odwagi, szyku, gracji i elegancji. Kochane Panie, byłyście BOSKIE!

Dziękujemy sieci sklepów ENDORPHINE (Bytom) za częściowe zasponsorwanie nagród oraz ogromną życzliwość i trzymanie kciuków za powodzenie wydarzenia! Z kolei za sprawą makijażystek z firmy ORIFLAME oraz uczennic fryzjerstwa z Branżowej Szkoły I-go stopnia nr 2 im. św. Jana Pawła II w ZSOiZ w Siemianowicach Śląskich uczestniczki miały również możliwość dokonania drobnej metamorfozy. BARDZO DZIĘKUJEMY WAM za udział i wsparcie podczas pokazu!! ❤️ Co więcej, w organizację wydarzenia włączyło się także wiele kobiet, które przewietrzyło swoje szafy i udostępniło nam mnóstwo materiałów do wymiany. Ponownie, ogromne podziękowania dla WAS! ❤️ Wszystkie pozostałe ubrania zostaną przeznaczone organizacjom wspierającym kobiety na terenie Siemianowic Śląskich. Dziękujemy i do zobaczenia niebawem! ❤️

Projekt współfinansowany ze Środków Unii Europejskiej w ramach Europejskiego Funduszu Społecznego – Razem zmieniamy Śląskie.