Śląskie Lokalnie dla STAJNI

📣Mamy to! Śląskie Lokalnie – małe granty FIO dla STAJNI‼️

Z dumą i szczęściem chcielibyśmy Was poinformować, że Fundacja Stajniaotrzymała finansowanie z konkursu Śląskie Lokalnie – edycja II na profesjonalizację swoich usług.

Jest to dla nas wyróżnienie i tym samym mam nadzieję sprostać zadaniu. Dziękujemy Śląskie Lokalnie – małe granty FIO za docenienie naszych dotychczasowych wysiłków.

Celem projektu jest profesjonalizacja działań Fundacji STAJNIA poprzez odpowiedzialne uruchomienie działalności gospodarczej i wprowadzenie oferty komercyjnej na rynek. W wyniku realizacji projektu nastąpi wzmocnienie potencjału organizacji w obszarze administracyjno-księgowym, która liczymy, że wpłynie na wzmocnienie zespołu oraz
podniesienie kompetencji organizacji w realizacji działalności gospodarczej. Naszym długo terminowym celem jest stopniowe usamodzielnianie STAJNI od finansowania grantowego.

#ŚląskieLokalnie #MamyTo#RozwijamySkrzydła

Śląskie Lokalnie dla Fundacji Stajnia