Wniosek do Erasmusa+ złożony!

W dniu dzisiejszym, po wielu tygodniach przygotowań, wraz ze Student & Innovation House i London College of Communication złożyliśmy wniosek do Erasmusa+ dotyczący budowania współpracy na rzecz innowacji i wymiany dobrych praktyk oraz partnerstw strategicznych w sektorze młodzieży.

Głównym celem projektu, nazwanego na cześć naszej ukochanej konferencji „Co-design your place”, jest zwiększenie aktywnego uczestnictwa młodzieży w procesach rewitalizacyjnych poprzez realizację międzynarodowego (super!) programu edukacyjnego dla „młodzieżowych liderów zmian” w zakresie projektowania usług i innowacji społecznych oraz wdrożenie 3 krajowych projektów wspierających rozwój obszarów rewitalizowanych przeprowadzonych przez uczestników.

Zapowiada się naprawdę niesamowite działanie! Wokoło projektu powstanie wiele ciekawych, międzynarodowych inicjatyw i produktów.

Będziemy wdzięczni za trzymanie kciuków!

Stajnia

We have good news! After many weeks of preparation, together with Student & Innovation House and London College of Communication, we applied to Erasmus + for building cooperation for innovation and the exchange of good practices and strategic partnerships in the youth sector.

The project aims to increase participation of young people in regeneration initiatives by implementing an international educational program for 18 “youth leaders of change” focused on designing services and innovations to support regeneration development by implementing three national projects carried out by the participants.

We promise you a really amazing action! Around the project, we will organize many interesting, international initiatives and products.

Please keep your fingers crossed!