Komiksowy zawrót głowy – bezpłatne warsztaty rozwojowe dla rodzin z dziećmi

Szukasz zajęć, w trakcie których Ty i Twoja rodzina będziecie mogli spędzić wspólne chwile w dobrej, pozytywnej atmosferze, tworząc i poświęcając czas swoim emocjom?

Szukasz zajęć, dzięki którym będziecie mieli okazję dowiedzieć się więcej o sobie i swoich bliskich, tworząc wspólnie Waszą wyjątkową, rodzinną historię?

Szukasz pomysłu na kreatywną zabawę dla całej rodziny, którą będziecie mogli wykorzystać także w domu?

Zapraszamy na rodzinne warsztaty „Komiksowy zawrót głowy” w Kompleksie Pałacowo-Parkowym w Siemianowicach Śląskich!

W tym wyjątkowym miejscu będziecie mieli okazję stworzyć własną, indywidualną historię rodzinną w formie KOMIKSU, który zabierzecie do domu i będziecie mogli tworzyć jego kolejne części. Wszystko to odbywać się będzie w pięknej pałacowej scenerii i atmosferze sprzyjającej dobrej zabawie i kreatywności.

Warsztaty przeznaczone są dla rodzin z dziećmi w wieku 6-10 lat.
Warsztaty są bezpłatne. Organizatorzy zapewniają materiały do zajęć oraz drobny poczęstunek.
Ilość miejsc ograniczona.
Zapisy na warsztaty/Bilety: https://komiksowy-zawrot-glowy.evenea.pl

Szczegółowe informacje: poczta@fundacjastajnia.pl

Termin: 02.02.2019, godz. 11.00-13.00

Miejsce:
Kompleks Pałacowo-Parkowy
Wejście od ulicy od Chopina 12, Siemianowice Śląskie

Warsztaty organizowane są w ramach projektu „AKADEMIA LIDERÓW SPOŁECZNYCH” realizowanego przez Fundację STAJNIA,dofinansowanegoz krajowego Funduszu Inicjatyw Obywatelskich. Partnerem projektu jest Stowarzyszenie Przestrzeń Zmiany.